Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Ducks Oysters sluiten seizoen af met overwinning op Black Bulls
 

 

RC Ducks Oysters sluiten seizoen af met overwinning op Black Bulls

De rugbyérs van Ducksters lieten in de laatste wedstrijd van het seizoen zien dat zij de terechte kampioen zijn. Uit bij Black Bulls in Stevensweert werd de thuisploeg getrakteerd op een rugby les die uiteindelijk een ruime overwinning van 0-83 opleverde voor de bezoekers.

Ondanks het gemis van wat basisspelers was de tegenstander geen probleem, dit kwam mede doordat een tweetal jeugdspelers hun debuut maakten en lieten zien goed mee te kunnen op dit niveau. Op de scrumhalf positie was het Matz Kemna die liet zien dat hij zijn mannetje stond, zijn basisvaardigheden en beweeglijkheid zorgden ervoor dat hij probleemloos meedraaide. Florian Veuger bleef goed overeind op de full back en wing positie. Het soepel schakelende Ducksters gaf de peelbewoners geen kans en met enige regelmaat werd de score uitgebouwd. Deze wedstrijd toonde maar weer eens aan dat Ducksters toe is aan een stapje hoger om zich te meten met andere tegenstanders en zo nieuwe uitdagingen kan aangaan. Het is nog afwachten hoe de nieuwe klassen ingedeeld gaan worden, door de Corona perikelen zijn er clubs die moeite hebben hun niveau vast te houden. Dit kan wat verschuivingen gaan geven betreffende de klassen indelingen. Ducksters blijven in juni doortrainen, juli wordt de vakantie break en augustus volgt weer de opstart naar het nieuwe seizoen. De trainingen in juni geven een uitstekende kans om kennis te maken met rugby, er is dan ruimte om gratis mee te draaien en zo te kijken of de sport iets voor je is. De senioren trainen op dinsdag en donderdag vanaf 20.00. Dit geldt ook voor jeugd, aanmelden kan via www.rcducks.nl.

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


29-05-2022
 
 
RC Ducks Oysters sluiten seizoen af met overwinning op Black Bulls
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)