Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Colts RC Ducks Oysters - CL Rams/Pickwick Players
 

 

Glansrijke overwinning Colts RC Ducks Oysters

Na een lange stop stond voor de jeugd (tot 18 jaar) de 1e competitiewedstrijd sinds lange tijd op het programma. Ook dit seizoen spelen de rugbyers uit Boxtel weer samen met de Oysters uit Oisterwijk, de ambitie ligt hoog en er wordt dan ook gehoopt, dat we het seizoen kunnen afmaken zoals het gepland staat.

Deze 1e wedstrijd werd er gespeelt tegen het clusterteam van RC Rams en de Pickwick players uit Apeldoorn/Deventer.

Het beloofde een mooie rugbydag te worden, al was het alleen maar, omdat het de hele wedstrijd regende. Vanaf de start was er druk op de tegenstander en werd er volgens de gemaakte afspraken gespeeld. Door het volgen van het gameplan werd de tegenstander op zijn eigen helft gehouden wat ook resulteerde in een ruime voorsprong met de rust.

In de 2e helft werd er gewisseld en ook toen werd er op dezelfde manier strijd geleverd en door de harde tackels en goed lijnspel werd de voorsprong verder uitgebouwd. De Colts hadden de opdracht gekregen om de tegenstander op 0 te houden, deze boodschap werd ten harte genomen en als strijders werd er op de eigen trylijn stand gehouden.

Er werden nogal wat try’s gedrukt en conversies benut, het resultaat hiervan werd dan ook 90-0, dit belooft wat voor de rest van het seizoen.


Auteur Colts RC Ducks
Meer Rugby nieuws >>>>


03-10-2020
 
 
Colts RC Ducks Oysters - CL Rams/Pickwick Players
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)