Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Ducks
 

 

RC Ducks speelt redelijke oefenwedstrijden

De rugbyérs van Ducks/Oysters zijn al weer een aantal weken in training. Ter voorbereiding op de competitie werd er afgelopen weekend deel genomen aan een oefentoernooi bij  rugby club The Dukes in Den Bosch.

Dat oefenen geen overbodige luxe is bleek al gelijk in de eerste wedstrijd op het kunstgras aan de Hekellaan. Tegen Tilburg  had Ducks/Oysters wel het betere van het spel maar liet het zich verrassen door twee snelle counters. Dit betekende een 10-5 nederlaag. De tweede wedstrijd tegen Breda was er sprake van herstel en werd met 25-0 gewonnen. De laatste wedstrijd tegen het organiserende The Dukes  werd ook gewonnen, met 20-0.  The Dukes was versterkt met een aantal oud internationaals. Dit mocht echter niet baten tegen de dadendrang van Ducks/Oysters. Ondanks deze redelijke resultaten werd het duidelijk dat er nog genoeg verbeterpunten zijn. Op de training kan hier nog aan gewerkt worden.

Op donderdag 24 september staat er nog een oefenwedstrijd op het programma, in Oisterwijk tegen de Colts.

Op zondag 4 oktober start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Octopus Uden.Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


07-09-2020
 
 
RC Ducks speelt redelijke oefenwedstrijden
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)