Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Junioren RC Ducks Oysters - Haarlem
 

 

Junioren Ducks Oysters geeft goed tegenstand tegen RC Haarlem

Zaterdag 25 januari mocht het groeiende Ducks/Oysters team aantreden tegen het ervaren RC Haarlem. Tijdens de warming up werd al duidelijk dat er hard gewerkt moest worden tegen deze grotere jongens. Iets wat de jongens en dame uit het zuiden duidelijk lieten zien vanaf de start.

Ik weet zeker dat degene die deze keer de wasbeurt had er minder blij van werd. Maar wat werd er hard gewerkt en vele tackles werden gemaakt. Ondanks dat mocht Haarlem 2 keer een try drukken en doordat ze de conversie misten werd de ruststand 0-10. In de 2e helft werd er wederom hard gewerkt om proberen de wedstrijd naar onze hand te zetten. Helaas door wat slordige fouten lukte het ons niet het tij te keren en Haarlem maakte daar dankbaar gebruik van. De zo akelige 0 bleef helaas voor de junioren van Ducks en Oysters op het scorebord staan, dit ondanks de bittere strijd tot aan het laatste fluitsignaal! Het team laat veel vooruitgang zien in deze zware poule en dat is mooi om te zien.

Eindstand werd 0-36


Auteur Junioren Ducks Oysters
Meer Rugby nieuws >>>>


25-01-2020
 
 
Junioren RC Ducks Oysters - Haarlem
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)