&

RC Tilburg - De Ducks Brabarians

De Ducks Brabarians gaan los in Tilburg

De Ducks Brabarians kwamen in de uitwedstrijd in en tegen Tilburg pas echt los in de 2de helft. De eerste helft verliep stroef en bij rust was er een nipte 5-12 voorsprong. In de 2de helft kwam er meer controle over de wedstrijd en een snelle try plus benutte conversie gaf lucht: 5-19. Met een aantal wissels en de nodige routine hield Brabarians de wedstrijd in handen. Toen vlak voor het eindsignaal er nog een try viel voor de bezoekers was de wedstrijd beslist en de eindstand bepaald op 5-26. Komende zondag treedt Ducks Brabarians in Boxtel aan tegen de ongeslagen koploper The Elephants. Dit studententeam van de TU Eindhoven heeft al haar wedstrijden nog ruimschoots gewonnen. Ducks Brabarians staat op de 2de plaats en kan bij winst mede koploper worden. De kick off op de “Wielakker”  is om 14.30.