&

Duckes Legends - Duuvels Zevenaar

Duckes Legends nemen tweede positie over van Duuvels Zevenaar

De Duckes Legends speelden in Boxtel tegen Duuvels Zevenaar. Het werd een pittige wedstrijd waarin Duckes de betere was en de wedstrijd met 30-12 won. De overwinning kreeg vooral de tweede helft gestalte toen Duckes het losse werk beter ging verzorgen en de lijn aan het werk werd gezet. Thijs de Langen en Jules Kamps namen ieder een try voor hun rekening. Door deze overwinning neemt Duckes de tweede plaats van Duuvels weer over.

De senioren van Oysters/Ducks kwamen in de uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde Wallaby's tekort om de volle winst mee te nemen. Het werd een 12-5 nederlaag in Venlo. Behalve het zware, slechte veld ging men teveel mee met het spel van de tegenstander. Er werd te weinig uitgegaan van haar eigen sterke punten. Op de beslissende momenten werden er foutjes gemaakt en dit zorgde voor een 12-0 achterstand bij rust. In de tweede helft kon Rene Vorstenbosch een toegekende penalty nog omzetten in een try en de stand op 12-5 brengen. Meer zat er niet meer in en dit was tevens de eindstand. Komende zondag revanche in Oisterwijk tegen RC Betuwe.