&

Ducks/Oysters - Bokkenrijders

Ducks/Oysters verslaan Bokkenrijders uit Roermond

In de thuiswedstrijd tegen Bokkenrijders deed  koploper Ducks/Oysters wat van hen verwacht werd.  En dat was de volle winst in huis houden tegen de laagvlieger uit Roermond. In de eerste helft nam Ducks een 14 – 5 voorsprong. Door hun zware voorwaartse bleken de Limburgers een stugge tegenstander. Na een goede actie van Pim van Esch kon center Michiel Driessen  de eerste try drukken.  Beiden teams scoorden voor rust nog beiden een keer.  In de tweede helft hield Ducks controle over de wedstrijd en scoorden tevens nog twee tries. Dus deze keer geen monsterscore maar wel de winstpunten wederom binnen.