Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers naar het WK MX2
 

 

Kay Karssemakers naar het WK MX2 met het Hitachi KTM fueled by Milwaukee

Kay Karssemakers is tot een akkoord gekomen met het Britse Hitachi KTM fueled by Milwaukee team. De 17-jarige crosser uit Boxtel heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met het team en zal de overstap maken naar het wereldkampioenschap MX2.

Karssemakers kende in 2021 een zeer sterk seizoen waarin hij derde wist te worden in het wereldkampioenschap 125cc en vierde werd in het EMX125 Kampioenschap. Dit is bij de teammanagers niet onopgemerkt gebleven waardoor hij dit contract heeft kunnen tekenen.

Met minder dan drie weken te gaan voordat het GP seizoen van start gaat is Kay zich volop aan het voorbereiden. Hij verbleef de afgelopen weken in Spanje om onder optimale weersomstandigheden en faciliteiten zijn trainingen af te kunnen werken. De komende weken staan vooral in het teken van veel testen met het nieuwe team. Mogelijk zal Kay nog een enkele voorbereidingswedstrijd meerijden om wedstrijdritme op te doen. Vervolgens zal Kay op 19&20 februari zijn GP MX2 debuut gaan maken in Matterley Basin in Engeland tijdens de opening GP van het seizoen!

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


31-01-2022
 
 
Kay Karssemakers naar het WK MX2 met het Hitachi KTM fueled by Milwaukee
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)