Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers weer achter het starthek
 

 

Kay Karssemakers weer achter het starthek

Na een blessure en 7 weken zonder motortraining stond Kay dit weekend eindelijk weer achter het starthek bij de ONK 125cc in Oss! Afgelopen week had Kay voor het eerst weer twee goede trainingsdagen afgewerkt en wilde graag weer wat wedstrijdritme opbouwen voor de komende EMX wedstrijden.

In de eerste manche een goede start en op P3 begonnen. De hele wedstrijd in gevecht met de tweede man, maar wat Kay ook probeerde, hij kwam hem niet voorbij. In de laatste ronde zette Kay alles op alles en met een mooie inhaalactie pakte hij alsnog de tweede plaats. Super!
Helaas was de start in de tweede manche heel slecht. Als een van de laatste rijders aan de wedstrijd begonnen.. Binnen een paar ronden reed Kay van P25 naar P3, maar helaas was het gat naar de twee kopmannen te groot en kreeg Kay aan het einde van de wedstrijd toch wat last van zijn pols. Derde totaal, maar wel tevreden over het rijden! Zeker na zijn polsbreuk, 7 weken geen motortraining en het ontbrekende wedstrijdritme..

Hopelijk kunnen we vanaf hier weer verder bouwen, en staat Kay over twee weken nog fitter achter het starthek bij de EMX125 in

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


20-09-2020
 
 
Kay Karssemakers weer achter het starthek
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)