Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers is back on the bike!
 

 

Kay Karssemakers is back on the bike!

Zo'n vijf weken geleden kwam Kay hard ten val tijdens een trainingsstage in Spanje. Hier was hij zich aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. De eerste berichten waren dat hij bij deze val enkel zijn pols had gebroken.

Na een extra controle in het ziekenhuis in Nederland, omdat zijn enkel en rug ook een flinke klap hadden gehad, bleek hij ook een compressie fractuur in zijn wervelkolom te hebben opgelopen. Gelukkig was alles stabiel, was zijn polsbreuk een nette breuk en moest dit alles met gips en rust genezen. Maar hierdoor was het op dat moment niet duidelijk te zeggen hoe lang het herstel zou gaan duren.
De afgelopen weken is Kay regelmatig op controle geweest en stap voor stap mocht hij zijn programma weer gaan opbouwen. Kay heeft de afgelopen tijd kei hard aan zijn herstel gewerkt en na drie weken gips was zijn polsbreuk volledig genezen! Echter miste hij door zijn rugblessure alsnog de eerste EMX125 in Matterley Basin. Dit was een enorme domper, maar natuurlijk was een volledig herstel het belangrijkste.
Gisteren moest hij wederom op controle en kreeg hij na de goede uitslag van de MRI groen licht om de motor training te hervatten! De komende weken zullen dus in het teken staan van het terug opbouwen en ritme krijgen op de motor. Doordat alle wedstrijden voor de komende tijd zijn afgelast, blijft de schade qua gemiste wedstrijden beperkt en geeft dit Kay extra tijd en ruimte om zich optimaal voor te bereiden en binnenkort fit achter het starthek te kunnen staan!

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


13-02-2020
 
 
Kay Karssemakers is back on the bike!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)