Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Grand Prix Motorcrosscircuit De Landsard
 

 

Grand Prix Motorcrosscircuit De Landsard

Motorcrossterrein De Landsard bestaat uit een prachtig Grand Prix Motorcrosscircuit met aangrenzend een Kartcircuit waarop de Supermotorschool ook met enige regelmaat vrije-trainingen organiseert.

Het is een echt zandcircuit met een lengte van ruim 1750 meter. Hier kan jij je helemaal uitleven tijdens een van onze uitdagende Motorcross-cursussen en/of -Motorcross-trainingen. Het losse Brabantse heidezand maakt De Landsard een pittige baan. Zeker als het flink heeft geregend en er diep knippen en sporen in het parcours zijn ontstaan. Maar het is ook een heel uitdagend circuit vol met kombochten, chicanes, hoge bulten en rechte stukken waar je het gas helemaal mag open trekken. Op verzoek en omwille van grote populariteit, organiseren we crossdagen special voor vrouwen. Dit is actie, snelheid, adrenaline, en alleen vrouwelijke mede-deelnemers.

Bron :Grand Prix Motorcrosscircuit De Landsard
meer motocross nieuws >>>>


23-05-2020
 
 
Grand Prix Motorcrosscircuit De Landsard
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)