&

Stef Karssemakers Dongen en Alphen

Sterk weekend voor Stef tussen de 85cc in Dongen & Alphen

Zaterdag 29 september stond Stef achter het starthek in Dongen waar hij deelnam met zijn 65cc tussen de 85cc. In de eerste manche kwam Stef als winnaar over de finish en in de tweede manche werd hij netjes tweede. Een dag later reed Stef in Alphen, opnieuw met zijn 65cc tussen de 85cc, beide manches wist Stef een sterke manche neer te zetten en als tweede over de finish te komen.

Zaterdag reed Stef in Dongen, in de training wist hij de baan goed te verkennen en redelijke tijden op de klok te rijden. Tevreden kwam hij van de motor. Voor de start van de eerste manche koos hij een goed plaatsje achter het starthek en zat er gelijk goed bij. Stef kwam als leider door en wist vervolgens de wedstrijd na zijn hand te trekken en als winnaar over de finish te komen! In de tweede manche was de start opnieuw goed, Stef begon als tweede aan de wedstrijd en reed vervolgens opnieuw een sterke manche. Midden in de manche kwam hij één keer ten val en moest hierdoor de aansluiting met de leider laten gaan maar kwam ondanks dat alsnog op een tweede plaats over de finish.

Met een eerste en tweede plaats in de manches werd Stef winnaar met zijn 65cc tussen de 85cc in Dongen!

Zondag 30 september gingen we naar Alphen, een baantje die Stef zeker wel ligt en dat was al gelijk in de training te zien. Stef was nouwelijks wat langzamer als een 85cc hoge wielen rijder en het kon een mooie dag worden. De start van de eerste manche was redelijk en als tweede begon hij aan de manche. Stef reed een redelijke manche op een tweede plaats en werd als tweede afgevlagd. Met goede moet begonnen we aan de tweede manche, met een kopstart begon Stef als leider aan de wedstrijd en dat wist hij vervolgens twee ronden vast te houden, daarna werd hij terug verwezen naar een tweede plaats maar bleef de kopman sterk volgen. Na mate de manche moest hij hem even wat laten gaan maar in de laatste twee ronde reed Stef duidelijkere snellere rondetijden en kwam toch weer dichterbij de kopman. De manche was te kort om echt in het achterwiel te komen en op een tweede plaats werd hij afgevlagd.

Vandaag werd Stef twee keer als tweede afgevlagd en werd hiermee tweede in het dag klassement. Hij heeft vandaag goede dingen laten zien en met een goed gevoel keren we naar huis na een goed weekend!

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers