Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Vaarseizoen “rondje boxtel” van kanovereniging de pagaai 2020
 

 

Vaarseizoen “rondje boxtel” van kanovereniging de pagaai 2020

Start: Donderdag 20 mei  ( Hemelvaart )
Gaat met goedkeuring van de gemeente Boxtel weer van start met de nodige maatregelen omtrent het CORONA-VIRUS. Het goedgekeurde protocol van DE PAGAAI is aanwezig en wordt ter plaatse  uitgelegd . Voorlopig is de kantine van het clubhuis gesloten. ( ook douches en toiletten ).

Nadat vrijwilligers van kanovereniging de Pagaai, het afgelopen voorjaar allerlei klussen hebben uitgevoerd, zoals onderhoud aan de kano’s, hun clubhuis en het snoeien van de buiten accommodatie, mag het vaarseizoen weer van start gaan met het alom bekende “Rondje Boxtel”. Het rondje Boxtel, met een afstand van ongeveer 9 km  kan in 2.5 uur worden gevaren. De tocht voert u langs allerlei bezienswaardigheden: Classic Park, Kasteel Stapelen, Centrum van Boxtel, de befaamde glijgoot met zijn 35 meter lengte en Selissen met het oude slachthuis, Heerewaerde, met als middelpunt de Geitenwei en waterschap De Dommel. Verder treft u tijdens het varen allerlei dieren op de route zoals zwanen, eenden en waterhoentjes. Soms kun je de Schotse Hooglanders tegenkomen. Ook tref je langs de meanderende Dommelkant vissers aan.  Zoals je ziet een ontspannende en relaxte activiteit voor jong en oud. Niet voor niets vernoemd onder de Parel van Boxtel. De  eerste kanotocht is te maken  vanaf DONDERDAG 20 MEI (Hemelvaart ) , start tussen 10 en 13 uur. verder op  zaterdagen en zondagen evenzo tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Voor groepen moet men een afspraak maken .
Het clubgebouw van de Pagaai ligt aan de Voetboog 7. Vanaf hier vertrekken de kanoërs en komen ze ook weer terug.

activiteit: rondje Boxtel per kano
vertrek vanaf: clubhuis de pagaai, de voetboog 7 boxtel
start tussen: 10.00 uur en 13.00 uur (zaterdag en zondag)
kosten: 7 euro per persoon
info:  tel.: 0620082982 ( na 18.00 uur )   clubhuis  tel.: 0411671022
website contact@depagaai.nl


Auteur Frans van de Wiel
Meer algemeen nieuws >>>>


17-05-2020
 
 
Vaarseizoen “rondje boxtel” van kanovereniging de pagaai 2020
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)