Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

K.V. de Pagaai organiseert de jaarlijkse Munseltocht
 

 

K.V. de Pagaai organiseert de jaarlijkse Munseltocht

Terwijl het “Rondje Boxtel” nog op volle toeren draait tot begin oktober bij k.v. De Pagaai en de  activiteit “Boxtel BY Night” wederom een groot succes was , vindt zondag 22 september de jaarlijks terugkerende  “Munseltocht” plaats. Deze activiteit wordt aangeboden door de vrijwilligers van kanovereniging de Pagaai in samenwerking van de vrijwilligers van de ‘’Munsel’’ aan de bewoners van woongroep de ‘’Munsel’’.

Op  zondag 22 september organiseert  kano vereniging De Pagaai weer hun jaarlijks evenement de ‘’ Munseltocht’’. Tijdens deze tocht varen de bewoners van de woongroep “  De Munsel’’ hun route richting de befaamde glijgoot   over De Dommel. Dan worden de kano”s omgebouwd tot catamarans, zodat de rolstoelers een tochtje over de Dommel kunnen varen.  Zodoende kunnen de 16 rolstoelgebruikers  genieten van de serene rust en de mooie meanderende  Dommel met diverse bijzondere natuurplaatjes aan de Dommel. Tijdens deze tocht vanaf het clubhuis van de Pagaai gaan 2 rolstoelers op de catamaran: en zijn er 4 begeleiders die de peddels bedienen. Er wordt vanaf ongeveer 13.30 uur gestart met het varen. Degene die belangstelling hebben om dit unieke evenement te komen bezoeken zijn van harte welkom, bij het clubhuis van de Pagaai , aan de Voetboog 7 ( achter tenniscomplex Munsel ).

activiteit: munseltocht
datum : zondag 22 september
tijd : 13.30 uur
naar : de glijgoot vica versa
plaats : de pagaai, voetboog 7 boxtel18-09-2019
 
 
K.V. de Pagaai organiseert de jaarlijkse Munseltocht
 
 
 
Bekijk de achief foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)