Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Start vaarseizoen “Rondje Boxtel”
 

 

Start vaarseizoen “Rondje Boxtel” van kanovereniging de Pagaai 21 april 2018

Nadat vrijwilligers van kanovereniging de Pagaai, allerlei klussen hebben uitgevoerd, zoals onderhoud aan de kano’s, hun clubhuis en het snoeien van de buiten accommodatie, gaat het vaarseizoen weer starten met het alom bekende “Rondje BoxteL”.

Het rondje Boxtel, met een afstand van ongeveer 9 km  kan in 2.5 uur worden gevaren. De tocht voert u langs allerlei bezienswaardigheden: Classic Park, Kasteel Stapelen, Centrum van Boxtel, de befaamde Glijgoot en Selissen met het oude slachthuis, Heerewaerde, met als middelpunt de Geitenwei en waterschap De Dommel. Verder treft u tijdens het varen allerlei dieren op de route zoals zwanen, eenden en waterhoentjes. Soms kun je de Schotse Hooglanders tegenkomen. Ook tref je langs de meanderende Dommelkant vissers aan. Zoals je ziet een ontspannende en relaxte activiteit voor jong en oud. Niet voor niets vernoemd onder de Parel van Boxtel. Deze kanotocht is te maken op de zaterdagen  en zondagen tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Voor groepen is het aan te raden om een afspraak te maken. Dit kan via  tel: 0620082982.( na 17.00 uur). Het clubgebouw van de Pagaai ligt aan de Voetboog 7. Van hier vertrekken de vaarders en komen ze ook weer terug. Zoals je ziet zijn er allerlei mogelijkheden om na gemaakte afspraak er een gezellige dagje van te maken voor o.a. uitjes van Scholen, bedrijfsuitjes, familiedag, sport of buurtverenigingen. Eventueel na het varen een gezellig samenzijn in het clubhuis met de mogelijkheid voor een barbecue of iets dergelijks.

activiteit: rondje boxtel per kano
vertrek vanaf: clubhuis de pagaai, de voetboog 7 boxtel
datum: 21 april 2018 tot oktober 2018
start tussen: 10.00 uur en 14.00 uur (zaterdag en zondag)
doordeweeks : op afspraak
kosten: 7 euro per persoon
info:  tel.: 0620082982 ( na 17.00 uur )   clubhuis  tel.: 041167102213-04-2018
 
 
Start vaarseizoen “Rondje Boxtel”
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)