Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

20 ste editie‘’ boxtel by night ’’
 

 

Jaarlijkse happening 20 ste editie‘’ boxtel by night ’’

zaterdag 8 september 2018 naast het befaamde ‘’rondje Boxtel’’  is een van de hoogtepunten in het seizoen van kanovereniging de pagaai ‘Boxtel by Night’. dit jaar voor de 20e  keer. tijdens deze activiteit kunnen de kanoërs met verlichtte kano’s het rondje Boxtel varen.

Deelnemers moeten zich vooraf inschrijven, mede in verband dat de organisatie niet meer dan 200 kanoërs op de dommel wil zetten. dit kan via inschrijfformulier op : kvdepagaai@gmail.com na reservering krijgt u de nodige info per mail en kan men op zaterdag 8 september vanaf 18.00 uur de kano komen voorzien van versiering en verlichting , waarna omstreeks 21.00 uur het startsein wordt gegeven voor de 20e  editie van het befaamde  ‘’rondje Boxtel by Night’’. de kosten van deze activiteit zijn bedragen 7.50 euro p.p. en bij deelname met eigen kano 5.50 euro p.p.  tijdens deze avond worden alle bruggen voorzien van sfeervolle verlichting , evenzo het clubgebouw en de omgeving van de pagaai, voetboog 7. de bewoners die langs de dommel wonen worden verzocht om hun tuin mede te voorzien van verlichting. enkele buurtverenigingen hebben hier spontaan zelfs een jaarlijks festijn van gemaakt . de mooist verlichtte tuin komt in aanmerking voor een leuke attentie. op diverse plaatsen aan de dommel, zal muziek te horen zijn en bij het clubhuis speelt livemuziek ,vanaf 19.30 uur tot het vertrek van de deelnemers.  bij terugkomst kunnen deelnemers en bezoekers nog nagenieten van deze activiteit onder het genot van een hapje en een drankje. dit muzikaal ondersteund door een dj.

wanneer : zaterdag 8 september 2018
voor info tel.: 06-20082982 na 18.00 uur.
inschrijven:  op kvdepagaai@gmail.com

Auteur Frans van de Wiel
Meer algemeen nieuws >>>>


22-08-2018
 
 
Jaarlijkse happening 20 ste editie‘’ boxtel by night ’’
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)