Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxtel By Night
 

 

Jaarlijkse happening Boxtel By Night

De hoogtepunten van het seizoen van De Pagaai is ‘BOXTEL BY NIGHT’.  Tijdens deze activiteit kunnen de kanoers met verlichtte kano’s het rondje Boxtel varen. Deelnemers moeten zich vooraf inschrijven via inschrijfformulier op www.depagaai.nl . Na reservering   kan men op zaterdag 10 september vanaf 18.00 uur de kano komen voorzien van versiering en verlichting , waarna omstreeks 21.00 uur het startsein wordt gegeven voor  ‘’Rondje Boxtel by Night’’. De kosten van deze activiteit zijn bedragen 7.50 euro p.p. en bij deelname met eigen kano 5.00 euro p.p.  

Tijdens deze avond worden alle bruggen voorzien van sfeervolle verlichting , evenzo het clubgebouw en de omgeving van de Pagaai. De bewoners die langs de Dommel wonen worden verzocht om hun tuin mede te voorzien van verlichting. Enkele buurtverenigingen hebben hier spontaan zelfs een jaarlijks festijn van gemaakt . De mooist verlichtte tuin komt in aanmerking voor een leuke attentie. Op diverse plaatsen aan de Dommel, zal muziek te horen zijn en bij het clubhuis speelt livemuziek  tijdens het vertrek van de deelnemers.  Bij terugkomst kunnen deelnemers en bezoekers nog nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje.
Voor info tel.: 06-20082982 na 18.00 uur of kijk op www.depagaai.nl

Auteur Frans van de Wiel


22-06-2016
 
 
Boxtel By Night
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)