Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open Liempdsen Herd Jeu de Boules
 

 

Geslaagde open Liempdsen Herd Jeu de Boules ondanks regen

Totaal ingeschreven 80 teams van 2 personen (totaal 160 deelnemers) Door slechte weer ca 15 teams op het laatst afgemeld maar dat kon de sfeer niet drukken van de ruim 60 teams die de regen getrotseerd hebben.Het inschrijfgeld was inclusief lunch welke werd verzorgd door en genuttigd bij- 4 horecazaken in de dorpskern.

De teams hebben gespeeld op de met (oud) kunstgras van tennis- en hockey veldenĀ  aangelegde jeu de boule banen welke waren uitgelegd in het Concordiapark in het centrum van Liempde en op het erf van de aan het Concordiapark gelegen Liempdsen Herd. De strijd van de deelnemers ging om de prachtige originele prijzen in de vorm van een echte klomp met opschrift, gemaakt door Liempdse klompenmaker Ad Traa. De wisseltrofee was beschikbaar gesteld door Arno van Son van Shout4sites die tevens de gehele wedstrijdadministratie had geautomatiseerd waardoor deelnemers middels een speciale app op de telefoon steeds de actuele standenlijst konden volgen.
Na spannende kruisfinales waarin Bart van Oorschot en Henk van Abeelen de Liempdse eer hoog hielden was de uiteindelijke dagwinnaar het team Arjo van Weelden en Ralph Meulendijk.

We kijken terug op een, ondanks de regen, geslaagde en gezellige dag en kijken al vooruit naar de editie van 2022 welke dan een maand eerder zal plaatsvinden te weten de 1e zondag van september


Auteur: Open Liempdsen Herd Jeu de Boules


03-10-2021
 
 
Open Liempdsen Herd Jeu de Boules
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)