Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kom genieten van Brabantse gezelligheid met een Frans tintje
 

 

1 september: Open Liempdsen Herd Jeu de Boules-kampioenschappen

Liempde, 16 augustus 2019 – Wie op zondag 1 september Liempde bezoekt, waant zich in Frankrijk. Dan vindt de tweede editie plaats van de Open Liempdsen Herd Jeu de Boules-kampioenschappen. De dorpskern wordt hiervoor getransformeerd in een levendige jeu de boules-arena waar tachtig ploegen op twintig banen zullen strijden om de winst. Ook aan het publiek is gedacht: met gratis kinderactiviteiten, Franse muziek en een gastvrije horeca kan jong en oud rekenen op een gezellige familiedag.

De jeu de boules-banen liggen in en rondom het Concordiapark bij Ontmoetingscentrum D’n Liempdsen Herd (voor deze gelegenheid omgedoopt tot ‘le Foyer du Liempde’) en de cafés ’t Huukske, de Durpsherberg en Het Wapen van Liempde. Hierop strijden de teams, bestaande uit twee personen, om de felbegeerde wisseltrofee en prijzen in de categorie ’Beste duo’.

Gezellige familiedag
Franse chansons en gratis activiteiten voor kinderen zoals het Ganzenbord op de kiosk en stoepkrijten op straat, omlijsten de dag. Op de terrassen van de horecalocaties is het goed toeven voor een hapje en een drankje. Hier kunnen bovendien de uitslagen live gevolgd worden via schermen. Het belooft een dag vol Brabantse gezelligheid en gastvrijheid te worden met een Frans tintje, een heuse familiedag voor jong en oud.

Locatie en tijd
De Open Liempdsen Herd Jeu de Boules-kampioenschappen starten op zondag 1 september om 10.00 uur in en rondom D’n Liempdsen Herd (Barrierweg 4), in het Concordiapark en bij de horecagelegenheden rondom het Raadhuisplein. Om 17.00 uur wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking bij D’n Liempdsen Herd. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/jeudeboulesliempde

Meer algemeen nieuws >>>>


16-08-2019
 
 
Open Liempdsen Herd Jeu de Boules-kampioenschappen
 
 
 
Bekijk de foto`s 2018 >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)