Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeu de Boules Liempde
 

 

Nog enkele plaatsen voor jeu de boules kampioenschappen Liempde


Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de Eerste Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschappen. Er is plaats voor maximaal 64 koppels. De jeu de boules kampioenschappen worden gehouden op zondag 2 september. Dan wordt de dorpskern van Liempde omgebouwd tot een ware jeu de boules-arena. De banen liggen in het Concordiapark en op de straten bij D'n Liempdsen Herd, 't Huukske, de Durpsherberg en Het Wapen van Liempde. De wedstrijden starten om 10.00 uur en om 17.00 wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking bij D'n Liempdsen Herd.

Verspreid over het centrum worden maar liefst 20 jeu de boules-banen aangelegd, allemaal met dezelfde ondergrond. Maximaal 64 teams, bestaande uit twee personen, strijden via een poulesysteem om de wisseltrofee, maar er zijn ook prijzen voor de drie beste duo's. Er is nog ruimte voor enkele koppels. Inschrijven kan als duo of als individu. Uit de individuele aanmeldingen vormt de organisatie duo's. Minimum leeftijd is 12 jaar. De kosten bedragen € 10,00 per persoon inclusief lunch. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij D'n Liempdsen Herd, 't Huukske, de Durpsherberg en het Wapen van Liempde of te downloaden via www.facebook.com/jeudeboulesliempde of www.liempdsenherd.nl.

download inschrijf formulier >>>>


De inschrijving is definitief na ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Gezellige familiedag

Het centrum van Liempde wordt omgetoverd tot een Frans dorpsplein vol muziek en gezelligheid. Er komen gratis activiteiten voor kinderen en ook een hapje en drankje ontbreken niet. Bij de horecalocaties kunnen de uitslagen live gevolgd worden via schermen en op alle terrassen klinkt een vrolijk muziekje. Niet alleen leuk om mee te doen, maar zeker ook gezellig om te komen kijken en de spelers aan te moedigen. Een gezellige familiedag voor jong en oud! Er zijn gratis kinderactiviteiten, lekkere hapjes, entertainment en uiteraard is er volop muziek. Het wordt een dag vol Brabantse gezelligheid en gastvrijheid met een Frans tintje.

Meer algemeen nieuws >>>>


09-08-2018
 
 
Nog enkele plaatsen voor jeu de boules kampioenschappen Liempde
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)