Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks DS1 - Robur '58 DS1
 

 

DS1 Ducks sleept wint binnen tegen Robur '58

Ducks dames 1 nam het zondag 26 mei op tegen Robur '58 uit Apeldoorn. 
De Boxtelse dames zijn bezig aan een goede reeks, het heeft dit seizoen nog niet verloren en zij stapten met een goed gevoel het veld op.

Pitcher Elise Dikmans begon sterk aan de wedstrijd en wist de eerste drie slagvrouwen terug naar de dug out te sturen. Het was ook Elise Dikmans die aan de kant van Ducks het eerste honk wist te bereiken met 4 wijd. Vervolgens wist Ducks 2 punten te scoren door een driehonkslag van Nikki van Nes.                  In de tweede inning wist Robur '58 één punt te scoren door een bal die ongelukkig viel; een honkslag. Maar de dames van Ducks bleven hun eigen spel spelen. Door een tweehonkslag van Mirthe Verweij en een honkslag van Thin Zu wist Ducks weer 2 punten te scoren. 

In de derde inning kreeg de pitcher van de tegenstander het moeilijk. Ducks wist in deze inning 7 punten te scoren, waarbij 4 dames door zogeheten 'geraakt werper' op de honken kwamen. Naast wat blauwe plekken kwamen de dames er goed vanaf. 
De dames van Robur '58 kregen geen grip meer op pitcher Elise Dikmans en wisten de honken niet meer te bereiken. 

In de vierde inning wist Ducks de winst binnen te slepen en werd door de Mercy Rule de wedstrijd beëindigd. Stand: 11-1. 

Ducks mag volgende week zaterdag de eerste plek verdedigen tegen de Starlights in Schijndel.

Ducks bestaat 60 jaar!
Tot slot willen we met alle huidige, maar ook met oud-leden, stilstaan bij het 60-jarig bestaan van onze club. Dit doen we op zaterdag 6 juli. We roepen hierbij dus zoveel mogelijk oud-leden, ere-leden en huidige leden en familie op om te komen op 
ZATERDAG 6 JULI 2024  om dit samen te vieren!!


Wijkfestival Munsel-Selissen zondag 9 juni
Binnenkort is het dan eindelijk zover. Het eerste wijkfestival van de wijk Munsel-Selissen. Dit vindt op 9 juni plaats op ons mooie sportcomplex.
Die dag, vanaf  's middags 12:00 uur, zullen er op diverse locaties bij de sportclubs op Munsel podia zijn met muzikanten, DJ's en dansgroepen en daarnaast zijn er tal van andere activiteiten waar de bezoekers van kunnen genieten. Uiteraard onder het genot van een drankje.
Dit festival geeft ons ook de mogelijkheid om de bezoekers kennis te laten maken met onze mooie en gezellige club en we hopen natuurlijk dat hun bezoek vervolg krijgt na het festival.
Hoewel het festival in de wijk Munsel-Selissen plaatsvindt, is iedereen uit de gemeente Boxtel uitgenodigd. 
Via dit schrijven nodig ik jullie dan ook allemaal uit om te komen, en neem zeker familie en vrienden mee om het festival en onze club te bezoeken! 
Mocht je graag die dag willen helpen als vrijwilliger achter de bar of bij een van de podia en andere activiteiten, laat het me dan even weten. Alle hulp is welkom om er een geweldige dag van te maken!
Bijgevoegd vind je de flyer. Mocht je hem graag op papier willen hebben om uit te delen, kom dan even langs bij de club.
Toegang is gratis, en het belooft een geweldige dag te worden! Tot 9 juni!!


Bron: JRC Ducks
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


26-05-2024
 
 
JRC Ducks DS1 - Robur '58 DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)