Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks DS1 - Dragons/Centrals DS1
 

 

DS1 Ducks wint overtuigend van Dragons/Centrals

Zondag 9 juni namen de dames van Ducks het op tegen de dames van  Dragons/Centrals uit Houten. Het doel was om de winst voor de zevende wedstrijd achter elkaar binnen te slepen. Ducks begon al meteen met een sterke verdediging en een mooie vangbal van Lizanne Lamein.

Daarna maakte Ducks aan slag het eerste punt door een mooie stootslag van Emma Bouman waardoor Elise Dikmans binnen kwam. Hierdoor eindigde de eerste inning voor Ducks met een kleine voorsprong. Daarna heeft Ducks twee innings lang de nul weten te houden, vooral door het goede pitchen van Elise Dikmans.
Aan slag wist Ducks in deze innings zelf wel nog punten binnen te slepen en was de stand na drie innings 9-0.
In de vierde inning scoorde Dragons/Centrals nog 4 punten maar Ducks stond met een plan aan slag, waardoor ze nog 7 punten wisten te scoren en daarmee de wedstrijd in vier innings, door mercy rule wonnen met 16-4.

Het wijkfestival Munsel-Selissen, dat rondom de sportvelden van Munsel en Den Wielakker plaatsvond afgelopen zondag, was met het mooie weer en de vele bezoekers een erg geslaagd evenement en zeker voor herhaling vatbaar.

KOM KIJKEN  -  KOM MEEDOEN!

Alle in honkbal en softbal geïnteresseerde kinderen zijn van harte welkom om mee te trainen

Bron: JRC Ducks
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


09-06-2024
 
 
JRC Ducks DS1 - Dragons Centrals DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)