Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks verliest na een spannende start.
 

 

Ducks verliest na een spannende start.

De mannen van Ducks mochten afgelopen zondag 23 juni naar Leusden om te proberen wat punten te bemachtigen tegen The Red Caps. Met 9 gemotiveerde mannen startten ze de wedstrijd aan slag, helaas gingen de eerste drie direct terug naar de bank dankzij de pitching en een sterk veld van The Red Caps.

Startend werper Yannick Brechenmacher kon gelukkig hetzelfde terugdoen en antwoordde met goede pitching.Het eerste punt werd binnengeslagen door Jan van der Wielen die zichzelf binnensloeg met een hard geraakte homerun over het midveld. Ducks pakte de voorsprong met 0-1.De knuppels van The Red Caps begonnen langzaam op te warmen en zij wisten door de ballen van Brechenmacher heen te slaan op de juiste momenten waardoor zij de voorsprong weer terug namen naar 2-1.In de 3e inning wist Ducks helaas geen punten te scoren, maar de tegenstander kon wel weer een punt erbij sprokkelen. Gelukkig was een mooie pick-off actie gemaakt door Brechenmacher en Denteneer op het 2e honk waardoor de inning kon eindigen met lopers op de honken.Er lag al even wat gevaar op de loer en de mannen van Ducks voelden dit ook. The Red Caps sloegen zichzelf met 9 punten naar een 12-2 voorsprong toe, ondanks de pogingen van Ducks om een einde aan de inning te maken. Een aantal veldfouten kwamen daarbij kijken, maar nadat Max Denteneer de pitching op zich nam eindigde de inning snel.

De stand bleef lang hetzelfde en de tegenstander wist nog maar 1 punt te scoren.
Er kwam in de 6e inning nog wat hoop voor Ducks door nog 3 punten tegen te scoren dankzij rake klappen van Thor, Yannick, Bram en Youri. Maar helaas was dit niet voldoende om ver genoeg terug te komen. Eindstand: 13-4 voor The Red Caps.

Programma JRC Ducks
Datum Thuisteam Uitteam Tijdstip Plaats
zat.   29 juni Ducks H3 Gryphons H4 13:00 Boxtel/ Sportcomplex Den Wielakker
zon.  30 juni Ducks DS1 Stags DS2 11:00 Boxtel/ Sportcomplex Den Wielakker
zon.  30 juni Boosters H1 Ducks H2 12:00 Roosendaal/ Sportpark Vierhoeven
zon.  30 juni Ducks H1 Arnhem Rhinos H1 15:00 Boxtel/ Sportcomplex Den Wielakker
Uitslagen JRC Ducks 
woe. 19 juni Gryphons DS2 Ducks DS1  10 -  10
zat.  22 juni Ducks H3 Bullfighters H1    1 -  13
zon. 23 juni Blue Lions Tilburg H3 Ducks H2    5 -  26
Nuenen DS1 Ducks DS1    4 -  12
Red Caps H1 Ducks H1  13 -    4

Bron: JRC Ducks
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


23-06-2024
 
 
The Red Caps - JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)