Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks H1 - UVV H2
 

 

Ducks H1 boekt eclatante maar ook broodnodige zege

De competitie is bijna op de helft, afgelopen zondag ontmoette Ducks H1 in UVV de laatste nog ongeziene tegenstander. Het was een belangrijke wedstrijd: om weg te komen uit de onderste regionen en aansluiting te vinden bij de middenmoot moest Ducks winnen.

De Boxtelaren begonnen goed aan de wedstrijd, na de eerste inning stond het al 2-0 door een belangrijke honkslag van Kees van Dooremalen. De Utrechters boden echter wel weerstand door direct drie punten terug te pakken. Het was aan de machtige klap over de hekken van Thor van den Dool te danken dat Ducks aan de leiding bleef. Vervolgens bleef het spelbeeld voor een tijdje onveranderd, werper Jeroen van Nes verving Wijnand Schriemer op de heuvel en hield de tegenstanders van scoren af. Pas in de vijfde inning brak Ducks door aan slag, op honkslagen van Remco van Nistelrooij, Bart Smit en Van den Dool scoorden vijf punten. Ook lieten de Boxtelaren ditmaal niet gebeuren wat hen vaker dit jaar overkomen is: door een late inzinking een voorsprong uit handen geven. Hoewel UVV nog wel een aantal punten wist te schrijven (vanwege wat tactische foutjes aan Boxtelse zijde), bleven de heren van Ducks ook punten scoren. Een solo homerun van Jan van der Wielen was het startsein van nog acht punten extra in de slotfase. Zo won Ducks met 17-7 van UVV. Beste slagman was Thor van den Dool met 3 uit 4 (.750)

Programma JRC Ducks
Datum Thuisteam Uitteam Tijdstip Plaats
zo.  16 juni Kickers H1 Ducks H2 11.00 uur Boxtel / Sportcomplex Den Wielakker !!!
Ducks DS1 Giants DS1 11.00 uur Hengelo / Sportpark Slangenbeek !!!
Giants DS1 Ducks DS1 13.00 uur Hengelo / Sportpark Slangenbeek
Grizzlies H1 Ducks H1 14.00 uur Zoetermeer/ Van Tuylpark
woe. 19 juni Gryphons DS2 Ducks DS1 19.30 uur Rosmalen/ Sportpark De Groote Wielen
Uitslagen JRC Ducks 
zo.   9 juni Jeka H4 Ducks H2    9 -   9
Ducks DS1 Dragons/Centrals DS1  16 -   4
Ducks H1 UVV H2  17 -   7


Bron: JRC Ducks
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


09-06-2024
 
 
JRC Ducks H1 - UVV H2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)