Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks H1 - PSV 1
 

 

H1 Ducks strijdvaardig tegen PSV

Zondag 26 mei stond er voor heren 1 weer een belangrijke wedstrijd klaar en deze keer mocht Max Denteneer de heuvel betreden als startend werper. De eerste 3 slagmannen van PSV mochten meteen weer terug naar de bank, maar helaas gebeurde dat aan de zijde van Ducks ook. 

Wat volgde was een lastigere inning waar PSV de voorsprong pakte met 0-2, het antwoord van Ducks was duidelijk. Jan van der Wielen opende het offensief met een hard geraakte 2-honkslag, waarna hij met behulp van de andere slagmannen van Ducks de score meteen op 2-2 zette. 
De opvolgende inning scoorde PSV nog een 3e punt, waarna Ducks meteen weer antwoordde met 2 punten, wederom dankzij vd Wielen en Youri van Dulken. Max Denteneer hield goed stand en Ducks heeft tot de 7e inning sterk gegooid met een paar sterke defensieve acties van Van Dulken. 
Jeroen van Nes nam het over van Denteneer met een tussenstand van 5 - 3, maar kreeg helaas een harde honkslag tegen waardoor PSV 2 punten scoorde. Er volgde een 2e klap maar die werd gevangen door Thor van den Dool met een fraaie duikbal, waarmee de inning afgesloten werd en het gevaar geweken was. 

Van Nes kwam steeds beter in de wedstrijd en legde PSV het zwijgen op. Jan vd Wielen gaf de genadeklap in de 2e helft van de 8e inning door 2 punten binnen te slaan. Helaas kwam het onweer om de hoek loeren en moest de wedstrijd vroegtijdig beëindigd worden. Eindstand: 7-5 voor Ducks.  

Beste slagman: Jan vd Wielen met .750

Ducks bestaat 60 jaar!
Tot slot willen we met alle huidige, maar ook met oud-leden, stilstaan bij het 60-jarig bestaan van onze club. Dit doen we op zaterdag 6 juli. We roepen hierbij dus zoveel mogelijk oud-leden, ere-leden en huidige leden en familie op om te komen op 
ZATERDAG 6 JULI 2024  om dit samen te vieren!!Wijkfestival Munsel-Selissen zondag 9 juni
Binnenkort is het dan eindelijk zover. Het eerste wijkfestival van de wijk Munsel-Selissen. Dit vindt op 9 juni plaats op ons mooie sportcomplex.
Die dag, vanaf  's middags 12:00 uur, zullen er op diverse locaties bij de sportclubs op Munsel podia zijn met muzikanten, DJ's en dansgroepen en daarnaast zijn er tal van andere activiteiten waar de bezoekers van kunnen genieten. Uiteraard onder het genot van een drankje.
Dit festival geeft ons ook de mogelijkheid om de bezoekers kennis te laten maken met onze mooie en gezellige club en we hopen natuurlijk dat hun bezoek vervolg krijgt na het festival.
Hoewel het festival in de wijk Munsel-Selissen plaatsvindt, is iedereen uit de gemeente Boxtel uitgenodigd. 
Via dit schrijven nodig ik jullie dan ook allemaal uit om te komen, en neem zeker familie en vrienden mee om het festival en onze club te bezoeken! 
Mocht je graag die dag willen helpen als vrijwilliger achter de bar of bij een van de podia en andere activiteiten, laat het me dan even weten. Alle hulp is welkom om er een geweldige dag van te maken!
Bijgevoegd vind je de flyer. Mocht je hem graag op papier willen hebben om uit te delen, kom dan even langs bij de club.
Toegang is gratis, en het belooft een geweldige dag te worden! Tot 9 juni!!


Programma JRC Ducks
Datum Thuisteam Uitteam Tijdstip Plaats
zat.   1 juni Ducks H3 Bullfighters H1 13.00 uur Boxtel / Sportcomplex Den Wielakker
Starlights DS1 Ducks DS1 18.30 uur Schijndel/ Sportcomplex De Leemput
zo.    2 juni Twins H3 Ducks H2 10.00 uur Oosterhout/ Sportpark De Slotbosse Toren
  Hazenkamp H1 Ducks H1 14.30 uur Nijmegen/ Sportpark Staddijk
Uitslagen JRC Ducks 
zat.  25 mei Ducks H3 Panters H1   3 - 19
zo.   26 mei Ducks DS1 Robur '58 DS1 11 -  1
Ducks H2 Roef! H1   4 -  3
Ducks H1 PSV H1   7-   5

Bron: JRC Ducks
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


26-05-2024
 
 
JRC Ducks H1 - PSV 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)