Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hazenkamp - Ducks H1
 

 

Ducks H1 doet goed mee maar buigt laat

Op zondagmiddag 2 juni speelde het eerste herenteam van Ducks uit tegen De Hazenkamp in Nijmegen. De twee teams komen elkaar al jarenlang tegen en kennen elkaar goed, maar de uitwedstrijd in Nijmegen is vaak een lastige voor de Boxtelaren. Ducks scoorde wel meteen in de eerste slagbeurt één punt, de tegenstanders maakten echter ook weer direct gelijk. 

Startend werper Wijnand Schriemer gooide niet slecht, maar had wel problemen om de Nijmeegse honklopers onder controle te houden. Hierdoor kon de tegenstander gebruik maken van snelheid op de honken en namen ze de voorsprong in handen. 
In de vijfde inning, bij een stand van 4-1, kwam Ducks weer wat dichterbij toen Thor van den Dool een verre tweehonkslag sloeg en binnen werd gebracht door Sam van Dijck. 
De Hazenkamp deed ook toen direct weer wat terug en bracht de stand op 5-2. Vervolgens produceerden de Boxtelaren veel te weinig aan slag, niet omdat het pitchwerk van de tegenstander zo geweldig was, maar meer omdat (vooral later in de wedstrijd) de scheidsrechter er een bedenkelijke slagzone op nahield. 
In de achtste inning klapte De Hazenkamp er overheen met vijf punten, de stand daarmee op 10-2 brengend. Vanwege deze einduitslag leek de wedstrijd daardoor een stuk minder spannend dan dat die voor het grootste deel was. 
Beste slagman was Max Denteneer met 3 uit 4 (.750)

Binnenkort is het dan eindelijk zover. Het eerste wijkfestival van de wijk Munsel-Selissen. Deze vind op 9 juni plaats op ons mooie sportcomplex.
Die dag, vanaf 's-middags 12:00, zullen er op diverse locaties bij de sportclubs van Den Wielakker en Munsel podia zijn met muzikanten, Dj's, en dansgroepen en daarnaast zijn er tal van andere activiteiten waar de bezoekers van kunnen genieten. Uiteraard onder het genot van een drankje.
Dit festival geeft ons ook de mogelijkheid om de bezoekers kennis te laten maken met onze mooie en gezellige club en we hopen natuurlijk dat het bezoek vervolg krijgt na het festival.
Hoewel het festival in de wijk Munsel-Selissen plaatsvindt, is iedereen uit de gemeente Boxtel uitgenodigd. 
Via dit schrijven nodigen wij jullie dan ook allemaal uit om te komen en neem zeker familie en vrienden mee om het festival en onze club te bezoeken! 

Programma JRC Ducks
Datum Thuisteam Uitteam Tijdstip Plaats
zo.   9 juni Jeka H4 Ducks H2 10.00 uur Breda / Sportcomplex Lage Kant
Wijkfestival! Ducks DS1 Dragons/Centrals DS1 11.00 uur Boxtel / Sportcomplex Den Wielakker
  Ducks H1 UVV H2 15.00 uur Boxtel / Sportcomplex Den Wielakker
Uitslagen JRC Ducks 
zat.   1 juni Ducks H3 Bullfighters H1   9 -    8
Ducks DS1 Starlights DS1   6 -    5
zo.    2 juni Twins H3 Ducks H2   3 -  17
Hazenkamp H1 Ducks H1  10 -   2


Bron: JRC Ducks
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


02-06-2024
 
 
Hazenkamp - Ducks H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)