Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks-Gryphons DS1 sterk in de tweede wedstrijd
 

 

Ducks-Gryphons DS1 sterk in de tweede wedstrijd

De dames van Ducks-Gryphons speelden op een zonnige en warme zondag 22 mei thuis in Boxtel tegen de Cheetahs uit Beek.

In het begin van de eerste wedstrijd kreeg Cheetahs meteen grip op de pitcher van Ducks en wisten in de eerste inning gelijk allemaal aan slag te komen en daarmee 6 punten te scoren.
Helaas kregen de dames van DG geen grip op de pitcher van Cheetahs en moesten na 3 snelle nullen weer het veld in.

In de 2de inning wisten ook de dames van DG snelle nullen te maken en konden weer aan slag komen, dit keer wel een honkslag van Marthe Schriemer die helaas niet leidde tot een punt.
De derde inning wist Cheetahs weer honkslagen te slaan en scoorde daardoor 5 punten. DG begon deze inning goed met een honkslag van Petra Severijnen en Nikki van Nes en daardoor kon Petra het eerste punt maken.
In de vierde en laatste inning maakte DG weer snel nullen maar, helaas werden er geen punten meer gescoord ondanks een honkslag van Linda Hanegraaf en eindigde de wedstrijd door een Mercy rule met 1-11.

In de tweede wedstrijd begon DG sterk in het veld en aan slag werd dankzij een 2-honkslag van Nikki het eerste punt gescoord.
Vanaf de tweede inning kregen de Cheetahs geen grip op pitcher Inge van Geel en als de bal geslagen werd stond er een sterk veld om 3 nullen te maken. Ook de nullen aan de kant van DG vielen snel waardoor er door beide partijen geen punten meer gemaakt zijn.
DG pakt de 2de wedstrijd de winst in Boxtel met 1-0.Bron: JRC Ducks
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


22-05-2022
 
 
Ducks-Gryphons DS1 sterk in de tweede wedstrijd
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)