Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks-Gryphons DS1 DG sterk tegen Cheetahs DS1
 

 

Ducks-Gryphons DS1 DG sterk tegen Cheetahs DS1

Helemaal in het zonnige Limburg speelde DG tegen de Cheetahs. De eerste inning kwam DG al meteen op een 4-0 achterstand. Aan slag had DG het moeilijk met de pitching van Cheetahs. Er bleven wel mensen achter op de honken, maar tot een punt heeft het niet geleid.
De wedstrijd eindigde na vijf innings vanwege de mercy rule. Stand: 7-0.

De tweede wedstrijd begon DG sterk aan slag. Laura van Zetten kwam door een honkslag op de honken. Door slim loopwerk wist zij het eerste punt te scoren.
In de vierde inning wist Cheetahs een voorsprong te pakken, maar daar had Marjolein Schoonus een mooi antwoord op met een driehonkslag die uiteindelijk tot het gelijkmakende punt leidde.
De rest van de wedstrijd werd er niet meer gescoord door zeer sterk pitchwerk van Inge van Geel. De wedstrijd eindigde met een spetterende vangbal van Marthe Schriemer.
Eindstand:2-2.

Bron: JRC Ducks
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


11-09-2022
 
 
Ducks-Gryphons DS1 DG sterk tegen Cheetahs DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)