Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dames 1 Centrals/UVV- Ducks-Gryphons
 

 

Dubbele wedstrijd Dames 1 Ducks-Gryphons uit tegen Centrals/UVV

Op een zonovergoten zondag 28-8 stonden de eerste wedstrijden na de zomerstop weer op de planning. Het combiteam (Ducks/Gryphons) nam het op tegen Centrals/UVV.
De eerste twee innings ging het gelijk op en waren beide teams sterk in de verdediging. Met name de prachtige vangbal van midvelder Laura van Zetten sprong eruit.
In de derde inning kwam Centrals/UVV steeds beter in de wedstrijd en wist 5 punten te scoren. De beslissing is in de derde inning gevallen. Daarna werd het aan beide kanten goed dicht gehouden. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met de stand: 0-5.

De tweede wedstrijd begon DG met frisse moed. Toch hebben de acht weken rust wel hun sporen achtergelaten. Het combiteam DG kwam maar niet lekker in de wedstrijd en had aan slag ook niet het geluk. De ballen werden af en toe erg hard geraakt, maar precies op de 'poppetjes' geslagen. Terwijl DG ook erg mooie nullen maakte, zoals de mooie vangballen door korte stop Nikki van Nes, wist Centrals/UVV na de derde inning met een aantal honkslagen 4 punten te scoren, later in de wedstrijd hebben ze deze score nog uitgebreid. DG scoorde in de vierde inning hun enige punt van de dag, dat op naam staat van Linda Hanegraaf, maar het lukte helaas niet de score verder uit te breiden.
De eindstand: 8-1.

Bron: JRC Ducks
Auteur : Liesbeth Smulders
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


28-09-2022
 
 
Dames 1 Centrals/UVV- Ducks-Gryphons
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)