Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks H1 - Hazenkamp H1
 

 

Honkballers Ducks H1 wint beladen duel van Hazenkamp

Na een vrij weekend kwam Ducks H1 zondag 15 mei weer in actie op eigen veld tegen De Hazenkamp uit Nijmegen. Startend werper Max Denteneer begon redelijk, in de eerste drie innings kreeg hij enkel twee punten tegen. Het defensieve spel van de Boxtelaren was niet spectaculair, maar effectief genoeg om punten tegen te houden.

Aan slag duurde het even voordat de eerste punten genoteerd konden worden, maar in de derde inning maakte Ducks gelijk, om er vervolgens een inning later een klap op te geven. Onder andere door prima honkslagen van Kees van Dooremalen, Max Denteneer, Yannick Brechenmacher en Sjors Gevers werden er zes punten bijgetekend.
De sfeer in de wedstrijd begon echter af en toe wat grimmig te worden omdat de tegenstanders het vaak niet eens waren met de waarnemingen van de scheidsrechter. Vanaf de zesde inning kreeg Denteneer het op de heuvel wat lastiger en brachten de Nijmegenaren de tussenstand terug tot 8-5. Jeroen van Nes loste Max Denteneer af en kreeg alleen nog een solo homerun tegen in de achtste inning, terwijl de Boxtelaren in de zesde inning nog vijf punten erbij schreven, onder andere door toedoen van Remco van Nistelrooij en Thor van den Dool. In de slotfase scoorden zij nog driemaal, waardoor het eerste herenteam van Ducks de wedstrijd winnend afsloot met een eindstand van 16-6.

Bron: JRC Ducks
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


15-05-2022
 
 
JRC Ducks H1 - Hazenkamp H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)