Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks H1 - Bleu Lions H1
 

 

JRC Ducks H1 walst over tegenstander Bleu Lions heen

Na een aantal weken zomerstop werd afgelopen zondag de competitie weer hervat voor het eerste herenteam van Ducks met een thuiswedstrijd tegen de Blue Lions uit Tilburg. Aan beide kanten ontbraken er een aantal spelers vanwege vakantie, maar Ducks liet zich daardoor niet ontmoedigen en toonde meteen de gewenste vorm.

Nadat startend werper Yannick Brechenmacher uitstekend begon aan de wedstrijd, nam de slagploeg gelijk al in de eerste inning alle spanning weg door maar liefst meteen dertien punten te scoren. Thor van den Dool sloeg zowel een driehonkslag als een tweehonkslag in dezelfde inning, Youri van Dulken, Max Denteneer en Jan van der Wielen brachten een aantal punten over de thuisplaat en tenslotte zette Bram van der Horst de kers op de taart met een solo homerun.

Ondanks de ruime voorsprong verslapte werper Brechenmacher niet, en hield hij de slagploeg van de Tilburgers, die uitgeblust leek, onder de duim voor vijf innings lang, met daarbij vier keer drie slag.
Ondertussen waren de Boxtelaren rustig verder gegaan met scoren: in de tweede inning kwam wederom iedereen van de slaglijst naar de thuisplaat en werden er drie punten bijgepakt, in de derde inning net zoveel.

Daarna verslapten de heren van Ducks enigszins aan slag, de enige punten die er nog bijkwamen waren afkomstig van een knallende homerun van Jan van der Wielen.
In de slotfase loste Denteneer nog Brechenmacher af en kwam vrijwel probleemloos de laatste twee innings door. Het tweetal kreeg zelfs geen enkele honkslag tegen in de hele wedstrijd, die na zeven innings reglementair beƫindigd werd.
Uitslag: 21-0, beste slagmannen waren Denteneer en Van der Wielen met 3 uit 4 (.750)

Programma 27 + 28 augustus:
27-8-2022 Honkbal U21 Ducks HB U21-1 Sittard Condors HB U21-1 14:00 Boxtel
28-8-2022 FP Softbal Senioren Dames Maastricht DS1 Ducks DS2 10:00 Maastricht
28-8-2022 Honkbal Senioren Radboud Rangers H1 Ducks H2 11:00 Nijmegen
28-8-2022 FP Softbal Senioren Dames  Centrals/UVV DS1 Ducks/Gryphons DS1 13:00 Vleuten
28-8-2022 Honkbal Senioren Hazenkamp H1 Ducks H1 15:00 NIijmegen
28-8-2022 FP Softbal Senioren Dames  Centrals/UVV DS1 Ducks/Gryphons DS1 15:10 Vleuten


Bron: JRC Ducks
Auteur :Liesbeth Smulders
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


21-08-2022
 
 
JRC Ducks H1 walst over tegenstander Bleu Lions heen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)