Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Aspiranten honkballers pakken kampioenschap
 

 

JRC Aspiranten honkballers pakken kampioenschap

Thuiswedstrijd tegen de Cardinals uit Oss. Het is een bijzondere dag, in aanloop van deze wedstrijd ontvangen we veel berichten dat mensen komen kijken. De mensen komen kijken omdat het de laatste wedstrijd van het seizoen is en wij hadden het idee  dat deze wedstrijd ons het kampioenschap kan brengen. Dus alles is kompleet, mooi weer, volle tribune en spanning, fantastische ingrediënten voor een honkbal wedstrijd.

Voor aanvang van de wedstrijd worden we verrast door onze team sponsoren Jonas Textielbedrukking en Emiel Techniek. We kregen een speciale editie van onze honkbal pet. Blauwe pet met de bekende witte D van Ducks voorop en achter op de tekst Ducks Kampioen 2021. De vraag ontstond; Zijn wij kampioen? JA, de technische staf van ons team heeft zich verdiept in het reglement en daaruit blijkt dat bij een gelijke stand in de punten het onderlinge resultaat bepalend is voor de eindstand. (Niet het runsaldo) Daarmee zijn we voor aanvang van de wedstrijd kampioen.
De spanning in de wedstrijd was er niet minder door. De werper van Cardinals had een goede worp en onze knuppels kregen geen contact met de bal. Het lukte wel om met vier wijd op de honken te komen. Eenmaal op de honken konden we stelen en sliden. We hebben in de gehele wedstrijd 1 honkslag geslagen.  Het verdedigen in het veld was hard werken. Sommige momenten lukte het niet om de bal onder controle te krijgen. Dat was even slikken, maar het herpakken lukte goed. In de laatste inning konden we aan het publiek laten zien waar we goed in waren. Hard geslagen ballen werden gestopt door te duiken naar de bal en goed samen te werken om een nul te maken. Het fielden van de bal lukte weer en de nullen werden gemaakt..

Deze omkanteling kwam te laat. Na 4 inningen in 90 minuten was het einde wedstrijd. De eindstand 2-7 verloren. Echter het resultaat van de wedstrijd had geen invloed op het kampioensfeestje nabij het clubhuis. 

Het seizoen van honkbal is ten einde (we hebben een zomersport). Binnenkort gaan we binnen trainen. We zijn opzoek naar jou, wil je slaan, stelen, gooien en sporten dan is softbal of honkbal iets voor jou. Meld je aan via de website www.jrc-ducks.nl

Uitslagen:

9-10-2021

Honkbal Aspiranten

Ducks AH1

Cardinals AH2

2 - 7

9-10-2021

Honkbal Junioren

Ducks JH1

All In/Meppers JH2

8 - 5

9-10-2021

Softbal Junioren

Orioles JS1

Ducks JS1

6 - 12

10-10-2021

Softbal Senioren

Ducks DS2

Twins-Blue Lions DS2

6 - 22

10-10-2021

Honkbal Senioren

Bullfighters H1

Ducks H2

4 - 7

Programma:

16-10-2021

Honkbal Junioren

Nuenen JH2

Ducks JH1

11:00

* in BOXTEL

16-10-2021

Softbal Junioren

Ducks JS1

Saints JS1

15:00

BOXTEL

17-10-2021

Honkbal Senioren

Ducks H2

Kickers H1

11:00

BOXTEL

(softbal junioren wedstrijd is komen te vervallen).


Bron: JRC Ducks
Auteur :Liesbeth Smulders
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


09-10-2021
 
 
JRC Aspiranten honkballers pakken kampioenschap
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)