Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks H1 - PSV H1
 

 

Ducks H1 wint weer en neemt voorschot op titel

Zondag 26 september stond voor Ducks H1 een kraker op het programma thuis tegen PSV. Beide teams draaien dit seizoen bovenin mee en bovendien zou Ducks bij winst een grote stap richting ongeslagen kampioenschap zetten.

Het beloofde echter een lastige wedstrijd te worden voor de Boxtelaren, met als voornaamste reden de pitching van de tegenstander. De startend werper bij PSV had een flinke snelheid en variatie van hoog niveau, waarmee hij de offensieve formatie van Ducks in de openingsfase in toom wist te houden. Aan de andere kant startte ook bij Ducks werper Jeroen van Nes sterk aan de wedstrijd en door het werk van hem en zijn veldspelers vormde de slagploeg van PSV geen bedreiging. De heren van Ducks kregen als eerste een man over de thuisplaat in de vierde inning: de slagman werd geraakt met de honken vol. Van Nes en zijn veld bleven efficiënt verdedigen, en wanneer PSV toch honklopers produceerde, werden er meerdere dubbelspelen gedraaid of werden ze gepakt tijdens pogingen honken te stelen. In de achtste inning wisten de Eindhovenaren dan toch het gelijkmakende punt te scoren, op ietwat knullige wijze terwijl de rest van de wedstrijd uitstekend verdedigd werd. De Boxtelaren namen echter meteen weer het heft in eigen handen: Thor van den Dool sloeg een tweehonkslag en scoorde op een honkslag van Max Denteneer (2-1). In de laatste inning werd het nog even spannend, aangezien PSV nog een honkloper in scoringspositie kreeg, maar Van Nes beëindigde de wedstrijd met een strikeout. Bij winst volgende week is de titel officieel, in theorie kan de Hazenkamp uit Nijmegen nog in punten gelijk komen.

Uitslag:
26-9-2021  Honkbal Senioren        Ducks H1  -  PSV H1 :    2 - 1

Programma 2+3 oktober:
2-10-2021       Softbal Junioren      Blue Birds JS1    Ducks JS1     13:00     mogelijk wordt dit 10:00 uur
2-10-2021       Honkbal Junioren            Kickers JH1         Ducks JH1            14:00    
2-10-2021       Honkbal Aspiranten       Gryphons AH2  Ducks AH1          15:00    
2-10-2021      Softbal Junioren      Ducks JS1            Blue Birds JS1    15:00   mogelijk wordt dit 11:40 uur
3-10-2021      Softbal Senioren              Ducks DS2           Sittard Maastricht           11:00    
3-10-2021            Honkbal Senioren           Royals H1            Ducks H1             15:00

Bron: JRC Ducks
Auteur :Liesbeth Smulders
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


26-09-2021
 
 
JRC Ducks H1 - PSV H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)