Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Junioren softbal Ducks - Blue Lions
 

 

Junioren softbal Ducks boeken overwinning op Blue Lions

Zaterdag 3 oktober speelde Ducks tegen de Tilburgse Blue Lions. Ducks startte heel sterk, de eerste 3 inningen kregen ze geen slagballen tegen. Bij het begin van de vierde inning van de wedstrijd worden er 2 spelers genadeloos uitgemaakt door 2 geweldige vangballen van buitenvelders Marlou Peeters en Merel van Rosendaal.

In de vijfde inning zien ook de Lions kans om te scoren en die pakken ze met beide handen aan. Maar Ducks vecht wel terug en pakken de Lions met twee keer dubbel spel. De eerste play werd gemaakt door Mellisa van Berkel, de eerste honkvrouw en Pien Toemen, de pitcher. De tweede werd gemaakt door derde honkvrouw Puck van der Burgt en de tweede honkvrouw Lucy van der Vleuten. Het werd dan ook 3-2 voor Ducks. Maar de laatste inning pakte Ducks de spirit weer op en scoorden ze in de laatste inning toch nog 4 punten. Dit beƫindigde de wedstrijd met 7-3 voor de softbaljunioren van Ducks.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Puck van der Burgt
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


03-10-2020
 
 
Junioren softbal Ducks - Blue Lions
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)