Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal senioren JRC Ducks DS1 - Gophers - DS1
 

 

Senioren softbal Ducks DS1 mooie acties en strike-out tegen Gophers

Op een zonnige zondagmiddag 6 september in Boxtel speelde Dames 1 van Ducks wedstrijden tegen de Gophers. In de eerste wedstrijd begon Ducks de wedstrijd met een achterstand van 0-7. De rest van de wedstrijd sloegen de Gophers goed, waardoor ze veel punten scoorden en mede door hun sterke verdedigingswerk heeft het team van Ducks maar 2 punten kunnen scoren.

Wel maakte pitcher Laura van Zetten een mooi dubbelspel, maar ondanks deze actie eindigde de wedstrijd met 2-18. De tweede wedstrijd was daarentegen een stuk spannender. Gophers startte de wedstrijd met een sterke slagbeurt maar Ducks scoorde door mooie honkslagen van Rianne Boer, Nikki van Nes en Nadia Verbeten ook punten waardoor de stand na de eerste inning 1-4 was. De inningen daarop werden er aan beiden kanten geen punten meer gescoord, dit kwam mede door een mooi dubbel spel van Nikki van Nes, Rianne Boer en Laura van Zetten. Ook in de derde inning werden er twee goede acties gemaakt op de thuisplaat door de sterke verdediging van catcher Nikki van Nes. Later werden er aan beiden kanten werden er nog een paar punten gescoord. Door mooie acties en een strike-out in de laatste inning van pitcher Valéry van der Steen eindigde de wedstrijd met de stand 4-6.


Bron: JRC Ducks
Auteur : Marthe Schriemer
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


06-09-2020
 
 
Softbal senioren JRC Ducks DS1 - Gophers - DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)