Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal HCAW/Zuidvogels - Ducks
 

 

Senioren softbal HCAW/Zuidvogels te sterk voor Ducks

Op zondag 27 september mocht Dames 1 naar Huizen voor een dubbele wedstrijd tegen HCAW/Zuidvogels. De dames wisten dat ze alles op alles moesten zetten want zij hadden al 2 maal verloren tegen de Dames uit Huizen tijdens thuiswedstrijden een paar weken terug.

De eerste inning kwamen ze goed uit de startblokken door een goede honkslag van Ilon van Gurp, waarop Valery van der Steen haar door een 2 honkslag binnen kon slaan. HCAW/Zuidvogels wist meteen te antwoorden met maar liefst 4 punten ondanks de mooie vangballen van Van Gurp. In de tweede inning wist Nikki van Nes tot scoren te komen maar daarna wist Ducks niet meer op de honken te komen terwijl de slagploeg van HCAW/Zuidvogels juist grip kregen op pitcher Pien Toemen, honkslag na honkslag werd er geslagen en de eindstand werd 18-2.
Ondanks de nederlaag van de eerste wedstrijd gingen de Boxtelse dames er weer tegenaan. Door sterk pitchwerk van Valery van der Steen en mooie vangballen van binnen- en buitenveld wisten de dames uit Huizen toch al tot 5 punten te komen. Ducks kwam met een tegengeluid door in de tweede inning met maar liefst 5 honkslagen van o.a. Elise Dikmans, Brechje Smit en Jenny van Esch en een 2 honkslag door Ilon van Gurp. Helaas bleef het bij de 3 punten die ze in de tweede inning scoorden, ze konden niets meer inbrengen en de eindstand werd 19-3.


Bron: JRC Ducks
Auteur : Inge van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


27-09-2020
 
 
Senioren softbal HCAW/Zuidvogels te sterk voor Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)