Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal JRC Ducks DS1 - HCAW Zuidvogels DS1
 

 

Senioren softbal Ducks van slag tegen HCAW Zuidvogels

Op een hele warme zondag in Boxtel speelden de Dames van Ducks tegen HCAW/Zuidvogels. Het was weer de eerste competitiewedstrijd van het jaar. De first pitch werd gegooid door Willem Termeer. In de eerste wedstrijd In de eerste inning startte Ducks meteen met een achterstand, omdat HCAW een sterke slagploeg had. De dames van Ducks kwamen daar moeilijk bovenop. Elise Dikmans debuteerde met prima pitching. De wedstrijd is in de derde inning geƫindigd met mercy rule. Eindstand van de eerste wedstrijd was 1-20.

De tweede wedstrijd startte beter. De dames van Ducks 1 scoorden aan slag meteen een punt. De tegenpartij sloeg honkslagen en waardoor Ducks wederom punten tegen kreeg. De wedstrijd werd uiteindelijk gestaakt met een stand van 1-13 vanwege een geblesseerde speelster waardoor Ducks niet meer voldoende speelsters had.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


09-08-2020
 
 
Softbal JRC Ducks DS1 - HCAW Zuidvogels DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)