Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Roef DS2 - JRC Ducks DS1
 

 

Senioren softbal JRC Ducks DS1 bied goed weerstand tegen Roef! DS2 

Op zondag 16 augustus kwamen de dames 1 van Ducks op bezoek bij Roef!. Dit team is een oude bekende, en de dames hadden er vertrouwen in dat ze goede weerstand konden bieden.

Ducks ging erg sterk van start met maar liefst 3 honkslagen in de eerste slagbeurt, waardoor de dames een voorsprong pakten van 0-2. Roef! profiteerde goed in hun eerste slagbeurt en scoorde ook 2 punten. In de innings daarna kon Ducks niet meer veel laten zien aan slag, en werden er aan de kant van Roef! veel punten gescoord. De eindstand van de eerste wedstrijd: 17-2.

De tweede wedstrijd begonnen de dames uit Boxtel opnieuw erg sterk aan slag met 3 honkslagen, wat leidde tot 1 punt. Ook deze inning wisten de dames van Roef! Op gelijke hoogte te komen tot 1-1.
Ook al hielden de dames van Ducks veel beter stand in deze wedstrijd, ze hadden het in latere innings niet genoeg in huis om op gelijke hoogte te komen met de dames van Roef!. Het veld was bijna foutloos, maar aan slag kon Ducks niet tippen aan Roef!.  Eindstand tweede wedstrijd: 10-1.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Laura van Zettten
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


16-08-2020
 
 
Roef DS2 - JRC Ducks DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)