Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren Softbal Ducks DS1 - HCAW/Zuidvogels DS1     
 

 

Softbal dames JRC Ducks starten met oefenwedstrijd

Op zondag 5 juli was het zo ver. Na veel trainen en hopen op betere tijden stond eindelijk de eerste wedstrijd van 2020 op het programma voor Ducks Dames 1. Hoewel de competitie nog even op zich laat wachten, was iedereen al lang blij dat er weer gesoftbald kon worden. Tijdens de oefenwedstrijden tegen HCAW/ Zuidvogels konden de dames laten zien waarvoor zij al die tijd getraind hebben. Ook het publiek had er zin in en was volop aanwezig.

De 1e Ducks-honkslag van 2020 werd geslagen door Nadia Verbeten en was meteen in de eerste inning al een feit. Iets wat de tegenstander niet lukte, al konden zij in tegenstelling tot Ducks wel scoren. In de tweede inning werd al gauw duidelijk dat HCAW/ Zuidvogels de afgelopen maanden ook niet stil heeft gezeten en scoorden zij vier punten er bij. Tijdens deze inning werd door Ducks gescoord dankzij een goede hit van pitcher Inge van Geel. In de derde en vierde inning sprokkelde HCAW/ Zuidvogels er wat puntjes bij, wat Ducks minder goed lukte. Tussenstand: 2-7. Tijdens de vijfde en laatste inning kon HCAW/ Zuidvogels nog verder uitlopen waardoor deze eerste wedstrijd eindigde in ruime overwinning in het voordeel van HCAW Zuidvogels: 3-14.

Vol goede moed, motivatie en energie werd gestart aan de tweede wedstrijd. De tegenstander scoorde meteen vier punten maar Ducks wist ook een punt te scoren. Pas in de vierde en vijfde inning toonde Ducks dat de trainingen van de afgelopen tijd niet voor niets waren. Honkslag na honkslag werd geslagen en punt na punt werd gescoord. HCAW/ Zuidvogels kon aardig bijbenen maar kon niet voorkomen dat de voorsprong nu voor Ducks was. De tussenstand was na de zesde inning 10-9 in het voordeel van Ducks. HCAW/ Zuidvogels had het duidelijk lastig tegen de Boxtelse dames. Pas in de laatste inning wist de tegenstander de voorsprong van Ducks om te buigen naar een overwinning voor HCAW/ Zuidvogels: 10-13.

Hoewel er vandaag niet gewonnen werd door Ducks, was zichtbaar dat de dames hard getraind hebben de afgelopen tijd. En zo werd het duidelijk dat Ducks een tegenstander is om rekening mee te houden het komende seizoen. Met zelfvertrouwen kan worden uitgekeken naar de volgende wedstrijden.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


05-07-2020
 
 
Senioren Softbal Ducks DS1 - HCAW/Zuidvogels DS1 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)