Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Honkbal JRC Ducks H1 - PSV H1
 

 

Ducks H1 trekt aan langste eind na bloedstollende slotfase

Zondag 9 augustus begon na lang wachten de officiƫle competitie voor Ducks H1 met een thuiswedstrijd tegen PSV. Nadat een eerdere oefenwedstrijd tegen de Eindhovenaren was gewonnen, waren de mannen van heren 1 erop gebrand om een goed resultaat te halen.

PSV had een echter een troefkaart achter de hand: hun startende werper heeft in de lagere rangen van het Amerikaanse honkbalsysteem gegooid en heeft dus een hoog niveau. De Boxtelaren waren dan ook onmachtig aan slag totdat ze in de vierde inning hun eerste honkslag wisten te produceren, waarna Remco van Nistelrooij het punt binnensloeg. Bij Ducks begon Yannick Brechenmacher als startende werper en deed dat zeker niet onverdienstelijk: hoewel hij af en toe in de problemen kwam, wist hij zich er ook weer van te ontdoen (6 gegooide innings, 4 punten tegen). Het veld stond sterk: er werden weinig fouten gemaakt en mooie acties, waaronder onder andere een duikbal van Bram van der Horst. Max Denteneer zette vanaf de 7e inning het goede werk op de heuvel voort en kreeg geen punten meer tegen. In de achtste inning stonden de Boxtelaren nog met 1-4 achter, maar toen kwam de slagploeg tot leven. Thor van den Dool en Sjors Gevers sloegen samen 3 punten binnen, waardoor de stand 4-4 bedroeg. In de negende inning was Van den Dool opnieuw belangrijk, met zijn honkslag kwam het vijfde punt binnen, zodat de wedstrijd automatisch afgelopen was en gewonnen, een zogenaamde "walk off". Beste slagman: Van den Dool met 3 uit 5.

Uitslagen

9-8-2020

Softbal Senioren Dames

Ducks DS1

HCAW/Zuidvogels DS1

0-20

Softbal Senioren Dames

Ducks DS1

HCAW/Zuidvogels DS1

gestaakt

Honkbal Senioren

Ducks H1

PSV H1

5 - 4

Programma:

15-8-2020

Honkbal Junioren

Ducks JH1

Cardinals JH2

14:00

16-8-2020

Softbal Senioren Dames

ROEF! DS2

Ducks DS1

11:00

Softbal Senioren Dames

ROEF! DS2

Ducks DS1

13:10

Honkbal Senioren

Zeeuwse Honk H1

Ducks H2

15:00

Honkbal Senioren

Ducks H1

Hazenkamp H2

15:00


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>09-08-2020
 
 
Honkbal JRC Ducks H1 - PSV H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)