Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks Let's play ball! 
 

 

Let's play ball! 

Op woensdag 24 juni maakte minister-president Rutte bekend dat vanaf 1 juli weer zonder restricties mag worden gesport. Een resultaat waar de honk-en softbalspelers en -speelsters van JRC Ducks erg erg blij mee zijn. 

Het is een ontzettende opluchting dat we weer mogen beginnen en we zijn blij dat de voorgestelde versoepelingen deze week door de overheid zijn doorgevoerd; "Let's play ball!"

Na ruim drie maanden wachten mogen we vanaf 1 juli weer wedstrijden spelen en eindelijk ons honkbal- en softbalseizoen in gang zetten.De afgelopen weken is er door de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond gewerkt aan de protocollen voor honkbal en softbal.

2020 zal een gedenkwaardig seizoen blijven. Nog nooit in de honk- en softbalgeschiedenis in Nederland is er zo laat in het jaar met de competities gestart. De KNBSB probeert er alles aan te doen om de verenigingen/leden dit seizoen nog zoveel mogelijk competitiewedstrijden te kunnen laten spelen.

Daarbij komen er ongetwijfeld uitdagingen welke zullen vragen om flexibiliteit, begrip en medewerking van iedereen die bij het honk-en softbal betrokken is!

Voor de teams uitkomend in de gesloten klassen zijn de volgende oefenwedstrijden gepland:

Programma 5 juli 2020

Senioren Softbal Ducks DS1             HCAW/Zuidvogels DS1      12:00
Senioren Softbal Ducks DS1             HCAW/Zuidvogels DS1      14:10
Senioren honkbal                Royals H1             Ducks H1               15:00

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


30-06-2020
 
 
JRC Ducks Let's play ball! 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)