Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal JRC Ducks DS1 - Roef DS2
 

 

Senioren softbal JRC Ducks DS1 verliest dubbel van Roef DS2

Op deze zonnige 7 april stond de 1e dubbel gepland voor de dames Ducks. De dubbele wedstrijden zijn inherent aan de 1e klasse waarin zij dit seizoen uit gaan komen. Spelen in de 1e klasse is een enorme uitdaging voor dit team met een aantal ervaren speelsters waarvoor deze stap een kroon op jarenlange training en opbouwen is. Het team is aangevuld met speelsters die vorig jaar nog junioren speelden waarvoor in deze klasse de uitdaging groot is maar ze hier wel een enorme groei kunnen maken en veel ervaring kunnen opdoen.

De eerste wedstrijd begon Ducks sterk in het veld. Roef! wist 1 punt te scoren, maar helaas wist niemand van Ducks de thuisplaat te bereiken. In de derde inning begonnen de dames van Roef! de pitching van Inge van Geel door te krijgen en begonnen ze te slaan. Ducks bleef achter en na de derde inning stond het 0-3 voor Roef!. De tegenstanders hadden de smaak te pakken waardoor ze na 5 inningen 9 punten gemaakt hadden. De dames van Ducks wisten door goede honkslagen van Laura van Zetten en Nikki van Nes nog 2 puntjes te scoren, maar het mocht niet baten. De eerste wedstrijd eindigde in 2-9 voor Roef!

In de tweede wedstrijd startte debutant pitcher Nienke van Duijl. Ze gooide goed, maar helaas wisten de dames van Roef! hoe ze hiermee om moesten gaan. Mede door een aantal veldfouten maakten de tegenstanders maar liefst 13 punten in één inning. Bij Ducks werden in deze inning ook 2 punten gescoord, maar deze vallen in het niet bij de slagkracht van Roef!. De dames van Roef! pakten door en scoorden in de 2de en de 3de inning nog eens 7 punten. Colette Wind scoorde voor Ducks ook nog 2 punten, maar de wedstrijd kwam toch na 3 inningen ten einde. De eindstand was 5-20. Al met al twee leerzame wedstrijden in de eerste klasse voor de dames van Ducks.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


07-04-2019
 
 
Senioren softbal JRC Ducks DS1 verliest dubbel van Roef DS2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)