Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Hazenkamp H2 - Ducks H1
 

 

Senioren honkbal Ducks lijden zuur verlies op Hazenkamp

Zondag 7 juli speelden de mannen van Ducks H1 een uitwedstrijd tegen Hazenkamp H2 uit Nijmegen. Ducks begon zwak en incasseerde elf punten over drie innings. In de vierde inning startte Ducks pas echt en bracht de stand naar 11-3 mede dankzij een tweehonkslag van Bram van der Horst.

Hazenkamp had moeite met aflossend werper Jeroen van Nes en wist weinig tegen hem in te brengen. Ducks kon in de vijfde inning nog een puntje sprokkelen, maar de Nijmegenaren breidde de voorsprong uit in de zesde inning naar 12-4. In de zevende en achtste inning trachtte Ducks nog terug te komen en maakte een goed begin door te scoren dankzij honkslagen van Jan van der Wielen en Remco van Nistelrooij, 12-6. In de achtste werd de stand nog 12-7, echter in de  naslagbeurt van de achtste inning scoorde Hazenkamp drie maal wat de score naar 15-7 bracht. Dit zou ook de eindstand blijken. Een zuur verlies voor de Boxtelaren, die ondanks het verlies de tweede plek kon behouden. Beste slagman aan de zijde van Ducks: Jan van der Wielen, 3 uit 4 (AVG. 0.750, 3 1B, 3 RBI, 1 BB, 1 K).


Bron: JRC Ducks
Auteur :Yannick Brechenmacher
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


07-07-2019
 
 
Senioren honkbal Hazenkamp H2 - Ducks H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)