Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Honk- en softbalvereniging JRC Ducks
 

 

Slaan en stelen mag weer bij Honk- en softbalvereniging JRC Ducks! 

Echter nog niet in competitieverband maar de trainingen zijn gelukkig weer volop gestart.
De honkballers en softbalsters hadden er net een serie zaaltrainingen opzitten en stonden te trappelen om voor de 1e buitentrainingen en oefenwedstrijden weer "de wei" in te mogen toen het coronavirus ons land op zijn kop zette. De oefenwedstrijden waren gepland maar ook hier ging vanaf medio maart week na week een streep door. Vervolgens werd de start van de competitie, welke begin april gepland stond, uitgesteld.

Begin mei werd er door de overheid groen licht gegeven voor het opstarten van de trainingen voor de jeugd en enkele weken later mochten ook de senioren met inachtneming van regels weer het veld op. De overheid heeft aangekondigd dat competitiewedstrijden pas per 1 september mogen worden gespeeld. De KNBSB is momenteel actief in gesprek met NOC*NSF en met de overheid om mogelijkheden voor differentiatie op dat punt te bespreken. De honk - en softbalbond maakt zich hard via NOC*NSF om voor zomersporten een andere routekaart te hanteren waarin competitiewedstrijden voor honk- en softbal wél eerder mogen worden gespeeld. Hierover is echter tot op heden nog niets bekend.

De velden in Sportpark De Wielakker worden inmiddels wel weer bezet door al onze fanatieke leden. Voor de teams is het enerzijds jammer dat er geen competitie is maar anderzijds biedt het mogelijkheden om extra te trainen op verschillende onderdelen en binnen de teams dingen uit te proberen. Op deze manier hopen we dat de teams op het moment dat wedstrijden weer mogelijk zijn, goed voorbereid zijn en dat komend seizoen zal resulteren in klasse behoud en voor heren 1 wellicht promotie!

Voor geïnteresseerden is dit een mooi moment om in te stappen omdat vol op de trainingen wordt ingezet. Heb je dus interesse of wil je kijken of het honk- of softbal een sport voor jou is? Neem contact op via info@jrc-ducks.nl om te overleggen met welk team je het best mee kunt doen en op welke momenten zij trainen zodat je sowieso 6 x mee kunt doen.
Voor meer informatie zie ook de website www.jrc-ducks.nl

overzicht van de trainingstijden voor de tijd dat er nog geen competitie gepland is.
 
Pupillen honkbal  dinsdag  18.30 tot 20.00 uur
Aspiranten honkbal   maandag 18.30 tot 20.00 uur
Junioren softbal dinsdag 19.00 tot 21.00 uur
Junioren honkbal maandag  18.30 tot 20.30 uur
zaterdag 14.00 tot 16.00 uur
Dames 1   woensdag 19.00 uur
vrijdag 14.00 uur
Dames 2    vrijdag 18.30 uur
zondag  11.30 uur
Heren 1 woensdag 18.30 uur
vrijdag 18.30 uur
zondag  13.00 uur
Heren 2 vrijdag 18.30 uur
zondag  13.00 uurBron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


08-06-2020
 
 
Slaan en stelen mag weer bij Honk- en softbalvereniging JRC Ducks
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)