Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

30e Recreantentoernooi 2019
 

 

Zeer succesvolle 30e editie recreantentoernooi JRC Ducks

Zaterdag 28 en zondag 29 september heeft er op de honk-en softbalvelden van JRC Ducks voor de 30e keer het jaarlijkse recreantentoernooi plaatsgevonden.Ondanks de sombere weersvoorspelling kijken we terug op een zeer succesvolle editie en zijn nagenoeg alle wedstrijden gespeeld. 

Vrijdag is er met veel vrijwilligers hard gewerkt om het complex klaar te maken voor de ontvangst van 15 teams vanuit het hele land. Enkele van deze teams meldden zich in de loop van vrijdag al op de Wielakker en samen met de Ducks vrijwilligers werd er aan de vooravond van het evenement gestart met een gezellig feestje.

De zaterdag verliep buiten verwachting goed omdat de vele voorspelde regen gelukkig uitbleef. Op een enkel miezerregenbuitje na, wat ook nog op een gunstig moment bij de wisseling van de wedstrijden viel, was het een prachtige dag om lekker te softballen. Dat werd dan ook fanatiek en enthousiast gedaan. De chemie tussen alle verschillende teams was erg goed en zowel de teams die bijna alle edities van dit toernooi meedraaiden als de nieuwkomers hadden het erg naar hun zin.

Na afloop was er een goed verzorgde barbecue en werd de dag in Duckantine afgesloten met een lekker swingend feestje.

De zondag begon regenachtig maar bij aanvang van de wedstrijden om 10 uur was het gelukkig droog en werd weer gestart met het vervolg van de wedstrijden. De laatste wedstrijd verregende helaas maar dat was gelukkig geen belemmering om toch een prijsuitreiking te kunnen doen waarbij Stadoco onder aanvoering van Hans van Dooremalen gehuldigd werd als winnaar van het toernooi.

De organisatie is dik tevreden met een goed verlopen toernooi zonder problemen of ongelukken. Met dank aan de vele vrijwilligers, de inzet van de Boxtelse EHBO en de rugbyburen RC Ducks.

Programma:
5-10-2019 Honkbal Aspiranten Ducks AH1 Kickers AH1 11:00
Honkbal Junioren Gryphons JH2 Ducks JH1 13:30
Honkbal Pupillen  Ducks PH1 Gryphons PH2 11:00
6-10-2019 Honkbal Junioren Ducks JH1 Maastricht JH1 14:00
Honkbal Senioren MULO H1 Ducks H1 11:00Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


29-09-2019
 
 
30e Recreantentoernooi 2019
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)