Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal Ducks - Starlights
 

 

Ducks softbalsters winst over aan Starlights

Zondag 27 april 2014 kwam het damesteam van Starlights uit Schijndel op bezoek in Boxtel. Al jaren is dit team een geduchte tegenstander voor het damesteam van Ducks, maar de dames waren erop gebrand om hun derde competitiewedstrijd wel te winnen. De 1e inning verliep voor beide teams hetzelfde, 3 snelle nullen en één loopster achtergelaten op de honken. Starlights begon de 2e inning erg goed met een drie-honkslag. Deze loopster werd uiteindelijk door de 8e slagvrouw van Starlights binnengeslagen.

Ducks probeerde terug te vechten, maar kwam ook in de 2e inning niet tot scoren waardoor de score na 2 innings 0-1 was. Ook in de 3e inning maakte Starlights wel een punt, maar de Boxtelse dames niet. In de 5e inning werd de eerste honkslag voor Ducks geslagen door Marleen van Esch. Marleen kwam echter niet over de thuisplaat dankzij goed veldspel van Starlights. De dames uit Schijndel begonnen de pitcher van Ducks, Inge van Geel, steeds beter te raken, en begonnen de 6e inning met twee opeenvolgende honkslagen. Vanwege een vangfout en een opofferingsslag kwamen er in deze inning 3 punten voor Starlights over de plaat. Ducks had nog steeds niet weten te scoren, dus was de stand op dit moment 0-5. De dames uit Boxtel begonnen de 6e inning goed met een loopster op de honken door vier wijd, maar deze werd knap uitgemaakt door een dubbelspel van Starlights. In de laatste inning maakte Starlights nog één punt en de dames van Ducks werden in de naslagbeurt snel aan de kant gezet met 3 opeenvolgende nullen. Eindstand 0-6.

Uitslagen:    
zaterdag 26 april 2014    
asp hb 1 Ducks - PSV 2 9-8
zondag 27 april 2014    
dames Ducks - Starlights 6-0
heren 1 Roef! - Ducks 16-4
heren 2 Bullfighters - Ducks 2 5-9
Programma:    
zaterdag 3 mei 2014    
beeball Starlights Majors - Ducks 11:00
asp hb 1 Kickers - Ducks 11:30
asp sb Ducks - Nuenen 15:00
dames Saints - Ducks 17:30
zondag 4 mei 2014    
heren 2 Ducks 2 - Radboud Rangers 2 11:00
heren 1 Ducks - Parkstad/Cheetahs 15:00
     
Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


27-04-2014
 
 
Softbal Ducks - Starlights
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)