Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks Beeball
 

 

Beeball stoer en flitsend voor kinderen van 5 tot 10 jaar

Honk- en softbalvereniging JRC Ducks hervat vanaf komend weekend de competitie na de zomerstop. Omdat er voor pupillen en beeball een extra inschrijfmoment is gecreƫrd door de KNBSB, hebben we van deze gelegenheid gebruik gemaakt door een nieuw beeballteam in de zgn Rookie League, in te schrijven.

Beeball is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Ducks had al een team in de Major League waarin kinderen van 8 tot 10 jaar zitten. De Rookies zijn de allerkleinste beeballers in de leeftijd van 6 -8 jaar. Het uitgangspunt van het beeball is het spelplezier! De kinderen worden door hun teamgenoten gecoacht en zij maken kennis met alle posities. Een Rookieteam kan al bestaan uit 4 spelers en door een dergelijk klein team wordt mede door de eenvoudige regels, de intensiteit en daarmee ook het spelplezier verhoogd. Door het spelen van beeball raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich op deze manier de technische vaardigheden van honk- en softbal eigen.

Vanaf volgend weekend komen ook onze beeballteams in actie.

zaterdag 23 augustus  
asp hb 2 Ducks 2 Starlights 10.30 uur
woensdag 27 augustus 2014  
heren 1 Hazenkamp Ducks 19.00 uur


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


19-08-2014
 
 
Beeball
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)