Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hondensport
 

 

 


14-09-2019

 

Geslaagde PHV de Speurder te Esch Nationale dameswedstrijd

Zaterdag 14 september werd er bij PHV de Speurder te Esch het Nationale dameswedstrijd politie honden wedstrijd georganiseerd. Het jaarlijks terugkomende wedstrijd was wederom een puik verzorgde dameswedstrijd bij PHV De Speurder Esch.

Lees verder >>>>

02-09-2017

 

Jan van Weert 60 jaar trouwe dienst KNPV

ALS 18 jarige kon Jan, lid worden van de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging. Daarvoor was Jan al wel bij de KNPV aanwezig, maar nog niet officieel , want dat mocht pas vanaf 18 jaar. In 1957 was t zover en mocht hij zich officieel lid noemen.

Lees verder >>>>

03-09-2016

 

Willie Toelen uit Gemonde 4e plaats NK KNPV

Op het kunstgrasveld van Jupiler League spelende voetbalclub FC Eindhoven streed Willie Toelen uit Gemonde zaterdag 3 september voor de vijfde keer om het Nederlands kampioenschap Koninklijke Nederlandse Politiehond

Lees verder >>>>

01-08-2016

 

Nominatiewedstrijd Johnny van Weert en politiehond Duke.

Nadat politiehonden vereniging Black Dogs lid Johnny van Weert met zijn mechelse herder Duke op de zomerkeuring een certificaat met lof van maar liefst 432 punten had behaald ( 435 is de absolute top ),(inclusief filmpje)

Lees verder >>>>

20-06-2015

 

Politiehondenvereniging Wacht u voor de hond opent nieuw oefenterrein

Op zaterdag 20 juni werd op het terrein van Politiehondenvereniging Wacht u voor de hond aan de Bosscheweg in Boxtel een spectaculaire politiehonden oefenwedstrijd gehouden. (inclusief video)

Lees verder >>>>

02-05-2015

 

Gezellige en drukke dag op Agility- wedstrijd

Zaterdag 2 mei organiseerde Hsc de Pijnhorst in Sint Oedenrode  een Agility- wedstrijd voor de B2 Large, C Large C medium en C small. Klasse. Het was een gezellige en drukke dag en hadden erg goed weer

Lees verder >>>>

04-05-2014

 

PHV Steeds Vooruit geslaagd kringkampioenschap

Op zondag 4 mei organiseerde PHV Steeds Vooruit in Gemonde onder zomerse omstandigheden de kringkampioenswedstrijd voor Den Bosch.

Lees verder >>>>

23-06-2013

 

Spectaculair Politiehondendemonstratie op Geitenwei Boxtel

Zondag 23 juni gaf politiehondenvereniging wacht u voor de hond uit Boxtel een demonstratieoefening tijdens het weekend van de Geitenwei.
Lees verder >>>>

09-06-2013

 

Hondenschool in Gemonde sluit seizoen af met vrije training

Zondag 9 juni 2013 vond op het terrein van Manége aan de Kaal Hoefsteeg Gemonde een speciale  vrije hondentraining  plaats. Hondenschool in Gemonde nodigde al hun 125 leden uit om het seizoen

Lees verder >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)