Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Nominatiewedstrijd Johnny van Weert en Duke.
 

 

Nominatiewedstrijd Johnny van Weert en politiehond Duke.

Nadat politiehonden vereniging Black Dogs lid Johnny van Weert met zijn mechelse herder Duke op de zomerkeuring een certificaat met lof van maar liefst 432 punten had behaald ( 435 is de absolute top ), was al snel duidelijk dat er ingeschreven ging worden voor de nominatie wedstrijd in Geldrop. Om mee te mogen doen aan de kampioenschappen van Nederland is het namelijk noodzakelijk dat er deelgenomen wordt aan een keuring en een nominatiewedstrijd.

De punten worden bij elkaar opgeteld en de beste 14 van Nederland worden dan uitgenodigd voor de kampioenswedstrijd. Duke had prima werk laten zien bij het altijd spectaculaire stelwerk, na applaus slaagde de combinatie er jammer genoeg niet in zich te kwalificeren. Inmiddels heeft Johnny afscheid genomen van Duke en start hij opnieuw met de africhting van een jonge mechelse herder.

Uiteraard wensen wij hem en de Black Dogs hierbij alle succes. 

Auteur Amber van Weert
Meer Algemeen nieuws >>>>


24-07-2016
 
 
Nominatiewedstrijd Johnny van Weert en Duke.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)