Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

PHV Wacht u voor de Hond
 

 

Politiehondenvereniging Wacht u voor de hond opent nieuw oefenterrein

Op zaterdag 20 juni werd op het terrein van Politiehondenvereniging Wacht u voor de hond aan de Bosscheweg in Boxtel een spectaculaire politiehonden oefenwedstrijd gehouden. 
In de ochtend lieten de deelnemende geleiders met hun politiehonden zien hoe goed hun honden een verstopte persoon in het bos kunnen opsporen en hoe snel ze verstopte voorwerpen ter grootte van een bierdopje kunnen vinden, ook het correct uitvoeren van verschillende onderdelen, zoals het nemen van hindernissen, het voedsel weigeren en nog vele andere oefeningen behoorden tot het ochtendprogramma. 

Om 13.30 uur was het spectaculaire middag programma. Hier lieten de in opleiding zijn de politiehonden verschillende situaties zien hoe goed zij een van de pakwerkers tot staan konden brengen. De pakwerkers probeerden de aanval van de politiehonden met meerde mogelijkheden af te wenden, door zich onder andere te verweren met een stok en een vuurwapen en door voorwerpen naar de hond te gooien, wat een spectaculair gezicht is voor het publiek.
Politiehondenvereniging Wacht u voor de hond nodigt U van harte uit om de vereniging ¬†om een bezoek je te brengen om kennis te maken met politiehondendressuur.20-06-2015
 
 
PHV Wacht u voor de Hond
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)